joi , 6 octombrie 2022
roen
Home / Promovate / Televiziune IPTV oriunde in lume

Televiziune IPTV oriunde in lume

Salut, bine v-am regasit si azi va voi prezenta un tutorial despre cum poti vedea programele romanesti si nu numai oriunde in lume.

Am intampinat urmatoarea problema, de exemplu pentru cei care stau in Italia, aplicatia SMART IPTV este blocata asa ca am cautat alta aplicatie pe care am gasit-o si aceasta este SMART STB.

Aceasta aplicatie functioneaza ca un dispozitiv MAG (daca stiti despre ce este vb), adica va trebui sa trimiteti catre providerul care va da abonamentul TV IPTV (www.iptvonline.info), VIRTUAL MAC ADRESS pentru a putea avea acces la serverul lor. Ei trebuie sa adauge MAC-ul vostru in serverul lor si voi trebuie sa setati portalul lor in aplicatie, am explicat totul in filmuletul de mai jos.

Trebuie sa stiti ca aceasta aplicatie instalata pe TV nu ofera acces la canale, ea doar face conexiunea dintre serverul IPTV si TV-ul vostru. In concluzie trebuie sa instalati aplicatia, si trebuie sa achizitionati separat un abonament TV de la un server IPTV.

Eu sincer va spun, folosesc de peste 8 luni serviciile celor de la www.iptvonline.info si sunt foarte multumit. In baza unui abonament lunar (putin mai mare, dar vrei calitate platesti!) imi ofera acces la TOT ce au ei in server si va spun ca au o gramada.

Au majoritatea tarilor din Europa, Italia, Franta, Germania, Ungaria, Turcia, Spania, etc … au programe din USA, primesti acces la o varietate de filme noi subtitrate, o varietate de seriale romanesti si nu numai, iar aceste liste le updateaza periodic.

Au si posibilitatea sa testezi serviciile lor pentru 24 ore, poti testa absolut toate serviciile lor.

Check Also

Televizoarele Smart TV

Cea mai banala si mai simpla explicatie pentru ce inseamna un Smart TV este „televizor cu internet”. …