duminică , 26 iunie 2022
roen
Home / Regulament / REGULA 143

REGULA 143

JOC CU CROSA RIDICATĂ

Un jucator este responsabil in manuirea crosei si nu poate pune in pericol integritatea celorlalti jucatori , din aceasta cauza este interzis jocul cu crosa ridicata . Avem trei situatii care se incadreaza gradual la aceasta regula ,avem prima situatie in care jucatorul cu nr . 81 incearca sa patrunda printre jucatori iar accidental loveste un jucator advers sanctionata cu o pedeapsa minora 2′ , avem a doua situatie in care tot acelasi jucator incearca sa ridice crosa adversarului si raneste jucatorul accidental cu crosa pentru care este sanctionat cu 2+2 ‘ si a treia situatie in care tot acelasi jucator loveste direct jucatorul advers pentru care se impunea o pedeapsa majora 5’ + PMRC !!!
Regula 143 – JOC CU CROSA RIDICATĂ
DEFINIŢIE: Un jucător care îşi poartă/ţine crosa sau orice parte a acesteia mai sus/peste înălţimea normală a umărului şi care loveşte un adversar cu oricare parte a ei.
i. Un jucător care are un contact cu un adversar cu crosa ridicata va fi evaluată cel puțin o penalizare de 2 min (minora ).
ii . Un jucător care rănește un adversar accidental cu crosa ridicata va fi evaluată o dubla penalizare minora 2+2 min
.iii . Un jucător care rănește un adversar cu crosa ridicata printr-o actiune voita va fi evaluată fie o pedeapsă majoră și automat
pedeapsă de meci de rea conduita 5 + 20 min , fie o pedeapsa de meci 25 min.

 

About admin

Check Also

boarding

REGULA 119 – IZBIRE DE MANTINELA

DEFINITIE: Un jucator care izbeste, loveste cu cotul, ataca incorect, pune piedica unui adversar care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *