joi , 6 octombrie 2022
roen
Home / Nutritie & Fitness / Sfaturi Alimentare / Plan complet Detox

Plan complet Detox

Ai avut o perioada in care ai mancat de toate? Acum este cazul să îți pregătești organismul pentru noi încercări, este timpul pentru arderea toxinelor!
Detoxifierea nu înseamnă sacrificii duse la extrem, înfometare, diete imposibile sau băuturi cu un gust neplăcut. Detoxifierea înseamnă în primul rând grija pentru sănătatea stilului tău de viață și a regimului alimentar.

De ce insistăm pentru o dietă detoxifiantă?

  • Pentru că nu presupune înfometare, ci presupune o alimentație sănătoasă, care la sfârșitul zilei va contribui la crearea aportului de sănătate.
  • După terminarea oricărei diete stricte, kilogramele pierdute revin, uneori ne îngrășăm chiar mai mult decât am avut inițial, înainte de dietă. Dieta detoxifiantă poate deveni un stil de viață.
  • Dietele normale sunt centrate pe pierderea numărului de kilograme, fără a trata problema din interior, adică: eliminarea toxinelor, întărirea sistemului imunitar, ridicarea nivelului de energie, rezistență mai ridicată.
  • Prin detoxifiere ajutăm la menţinerea stării de sănătate, iar provocările cu care ne confruntăm zilnic nu vor fi mai fi atât de greu de trecut.

Verdex a creat pentru tine ceaiul detoxifiant si pentru slabit Fit Tea.

Efectul detoxifierii poate fi crescut dacă în timpul curei se iau suplimente alimenatre naturale. Ele pot ajuta să ai rezultate mai bune, în timp mai scurt.
Pentru a îmbunătăți efectele ceaiul pentru slăbit și detoxifiere Fit Tea, acesta a fost îmbogățit cu lămâiță, coajă de măceșe și mere. Lămâița are o concetrație mare de timol și omoară germenii infecțioși din organism..

Fit Tea mai conține și ceai verde Mate, care:

  • Stimulează metabolismul,
  • Elimină surplusul de apă din organism,
  • Inhibă foamea,
  • Ameliorează bolile hepatice,
  • Reduce riscul de diabet zaharat.

Fit Tea a fost creat pentru a distruge mitul că un ceai de slăbit trebuie să fie amar, greu de băut, servit de nevoie. Fit Tea este un ceai care se va bea întodeauna cu plăcere, datorită aromei sale speciale și a plantelor cu proprietăți curative pentru întregul organism, care sunt remarcabile. Consumă o lună ceaiul detoxifiant Fit Tea, iar rezultatele vor fi uimitoare.

About admin

Check Also

scadere in greutate

Scaderea in Greutate

Un studiu facut de cercetatorii unei reviste americane, studiu ce a durat doi ani a …