joi , 6 octombrie 2022
roen
Home / Promovate / Fidget Spinner – Jucaria anului 2017

Fidget Spinner – Jucaria anului 2017

Ce este fidget spinner?

Se compune dintr-un rulment în centrul unui design realizat dintr-o varietate de materiale, inclusiv alamă, oțel inoxidabil, plastic, titan și cupru.

Cu toate că a fost inventată în anii ’90 de către chimistul american Catherine Hettinger, această jucărie antistres a devenit populară anul acesta. Promovată adesea pentru beneficiile pe care le aduce asupra sănătății, jucăria a început să fie introdusă în tot mai multe școli pentru că le sporește concentrarea elevilor.

Un spinner fidget este un tip de jucărie care te eliberează de stres, perfect pentru persoanele care muncesc la birou și nu numai. Este jucăria perfectă împotriva plictiselii, ușor de ținut în buzunar, este silențios, așa că îl poți lua la serviciu, la școală sau în călătorii, fără a deranja persoanele din jurul tău.

Cumpara Acum de la 49 lei si Livrare Gratuita!

 

 Cum te joci cu fidget spinner

Pur și simplu trebuie să rotești această jucărie antistres de-a lungul degetelor. Este suficient să folosești un fidget spinner pentru 3 – 5 minute, iar stresul și plictiseala vor dispărea. Zgomotul și timpul de rotire conduce la un feedback senzorial unic.

Trucuri de la profesioniști

Pentru a se asigura că jucăria se învârte cât mai mult, fanii fidget spinner folosesc o cremă intens hidratantă pentru mâini înainte să se joace. În plus, este important să îți relaxezi brațele în timpul jocului.

About admin

Check Also

smart stb

Televiziune IPTV oriunde in lume

Salut, bine v-am regasit si azi va voi prezenta un tutorial despre cum poti vedea …