marți , 9 august 2022
roen
Home / Uncategorized / DESPRE UNGHIILE FALSE?

DESPRE UNGHIILE FALSE?

Ai o lipsa mare de calciu sau ai prostul obicei de a-ti roade unghiile? Sau pur si simplu muncesti prea mult ca sa mai ai timp sa iti ingrijesti unghiile? Atunci este timpul sa te interesezi despre unghiile false. Nici nu-ti poti imagina cate beneficii poti avea de pe urma lor.

Aspectul unghiilor pot lasa o impresie foarte buna unei persoane, sau din contra, o impresie foarte proasta. Daca cineva observa ca unghiile tale nu sunt ingrijite poate cu usurinta sa creada ca acesta este felul tau de a fi, nu ca pur si simplu ai o lipsa mare de calciu.

Cand te hotarasti sa apelezi la acest tip de manichiura trebuie sa fii foarte atenta, specialistii spun ca odata ce ai apelat la unghii false, trebuie sa le folosesti in continuare, avand acelasi efect ca la vopsitul parului.

Cu siguranta ca ati auzit diverse informatii cum ca unghiile false ataca unghia naturala si o distrug. Ei bine toate acestea nu sunt mituri, dar nici total adevarate nu sunt. Este adevarat ca acestea nu protejeaza unghia, insa sub nici o forma ele nu o ataca.

Daca sunt corect aplicate si ingrijite acestea pot avea o rezistenta foarte mare. Pe ele pot fi aplicate cu usurinta diverse piercing-uri.

Cand te hotarasti sa apelezi la o astfel de manichiura este recomandat sa mergi in saloanele profesionale, pentru a-ti aplica unghii false . Doar acolo specialistii dispun de mai multe tipuri de adezivi, potriviti pentru fiecare tip de unghie si pentru fiecare tip de manichiura. Pentru a-ti mentine manichiura trebuie sa revii la salon odata la doua sau trei saptamani, fiind necesar ca aceasta sa fie revigorata. Un alt atu al unghiilor false in pofida celor naturale il reprezinta faptul ca oja rezista mai mult apilcata pe ele.

Exista mai multe tipuri de unghii false printre care se numara si unghiile false din acril, unghii din matase, panza de in sau fibre si unghiile din gel.

Unghiile false din acril sunt cele mai rezistente tipuri de unghii false. Daca nu sunt aplicate corespunzator acestea pot avea un aspect inestetic si nenatural. Ele trebuie revigorate odata la doua sau trei saptamani. In cazul in care se despind din varii motive acestea trebuie inlaturate.

Ungiile false din matase, panza de in sau fibre sunt tratate in prealabil cu un adeziv. Acestea sunt mult mai flexibile decat celalte tipuri de unghii false, insa nu sunt recomandate pentru femeile cu o viata agitata deoarece se pot rupe mult mai usor. Un alt impediment al acestor unghii il reprezinta faptul ca nu sunt transparente, fiind usor observabil faptul ca unghia este falsa.

Unghiile false din gel sunt cel mai des utilizate.

Daca optezi pentru o astfel de manichiura este esential sa o ingrijesti cu multa atenti daca nu doresti sa ti se deterioreze. Se recomanda sa folosesti in fiecare zi uleiul special si incearca sa iti pazesti unghiile de accidente cat mai mult. In cazul in care esti fumatoare ai mare grija sa nu le arzi.

 

AVANTAJELE UNGHIILOR ARTIFICIALE
– Ofera o larga varietate de culori
– Pot avea forme pe gustul fiecareia
– Se rup mai greu decat unghiile naturale
– Previn rosul unghiilor
– Sunt mai elastice si mai durabile
– Oja rezista mult mai mult

TIPURI DE UNGHII FALSE:

Unghii cu tips
Unghiile cu tips, de asemenea, cunoscute ca unghii artificiale, unghii false sunt cele mai folosite unghii artificiale. Unghiile cu tips trebuie întotdeauna sa fie lipite peste unghiile naturale. Unghiile cu tips sunt facute de producatori renumiti si vin intr-o gama variata de culori si modele.
Aplicarea si îndepartarea unghiilor cu tips necesita foarte multa experienta si trebuie întotdeauna sa fie efectuata de catre o manichiurista specializata. Puteti avea unghii false, în orice lungime si in orice culoare care va dura mai mult decat lacul de unghii aplicat pe unghiile naturale. Daca va decideti pentru unghiile artificiale ar trebui sa stiti ca acestea au nevoie de întretinere: unghiile cu tips ar trebui sa fie intretinute la fiecare doua / trei saptamani.
Multe femei cred ca unghiile artificiale pot afecta serios unghiile naturale, dar nu este întotdeauna cazul – în cazul în care unghiile false sunt aplicate si eliminate în mod corespunzator de catre un profesionist acestea pot afecta foarte putin sau deloc unghiile naturale.

Unghii din gel
Unghiile din gel sunt, de obicei, facute din geluri acrilice. Unghiile din gel sunt potrivite pentru acele femei care doresc sa obtina un aspect cat mai natural. Unghiile din gel vor fi create de o manichiurista care va aplica un gel acrylic peste unghiile dvs. naturale si se vor intari daca gelul este expus la lumina ultravioleta. Unghiile din gel pot fi în orice forma si stil iti doresti.

Sfaturi utile:
– Intotdeauna consultati o manichiurista pentru a afla ce tip de unghii false e mai indicat pentru dvs.
– Purtati manusi de cauciuc sau plastic de fiecare data când utilizati substante chimice.
– Amintiti-va: substante chimice dure pot dauna unghiilor artificiale prin slabirea si chiar decolorare acestora.
– Nu folositi lipici de uz casnic pentru reparatii de unghii – puteti sa le deteriorati grav.
– Nu se aplica unghii artificiale pe unghiile infectate sau iritate.

About admin

Check Also

Ghidul 2 la sută – Întrebări frecvente despre procedura 2%

1. Nu știu ce formular trebuie să completez: 230 sau 200? Dacă ai avut venituri …