duminică , 14 aprilie 2024
Home / Despre Dozatoarele de Apa cu Bidoane

Despre Dozatoarele de Apa cu Bidoane

Dozatoarele de apa cu Bidon de 19 litri sau 11 litri

dozator apa
Cumpara Dozator Apa
dozator apa
Cumpara Dozator Apa

Aceste aparate de apa sunt incadrate ca electrocasnice mici si functioneaza conectate la priza. Conectarea la curent electric oferta posibilitatea acestor dozatoare de apa sa raceasca si sa incalzeasca.
Aceste echipamente, dozatoarele de apa sunt impartite in doua mari categorii:

  1. Dozator de apa cu racire electronica (prin ventilator)
  2. Dozator de apa cu racire prin compresor (gen frigider)

Acum sa vorbim pe rand de ambele variante:

Prima varianta, dozatoarele de apa cu racire electronica sau dispenserele de apa cu racire electronica au bazinul de apa rece, in principal, din plastic. Au o putere de racire de aproximativ 1-2 pahare de apa la o temperatura de aproximativ 12-15 grade. (circa 1 litru/ora)

Varianta dozatoarelor cu racire prin compresor (gen frigider) au bazinul, in principal din inox. Acest tip de dozator are o putere de racire de aproximativ 10 pahare de apa rece la o temperatura de aproximativ 8-10 grade. (circa 2-2,5 litri/ora)

Poti achizitiona aceste dozatoare de pe site-uri online sau de la magazinele de electrocasnice.

dozator apa cu frigider
Cumpara Acum Dozator Apa cu Frigider

Exista si dozatoare de apa care in partea de jos, acolo unde de regula majoritatea dozatoarelor au un spatiu de depozitare, pot avea si frigider. Adica spatiul de depozitare este racit cu ajutorul compresorului comportandu-se ca un frigider. Cumpara de aici

 

Click aici pentru a cumpara online.

Exista si posibilitatea sa ti se livreze apa acasa sa primesti dozator in custodie daca iti faci un abonament lunar. Poti gasi detalii legate de acest lucru apasand AICI.